Corrupt Openbaar Ministerie Midden-Nederland verloochent eerwraak-slachtoffer Narges Achikzei

caret-down caret-up caret-left caret-right
Corrupt Openbaar Ministerie Midden-Nederland kende Narges Achikzei en haar informele moslimman Haroen Mehraban vanwege hun aangiften bij politiebureau Zeist tegen mij als haar ex-werkgever. Toen Narges Achikzei door de zus van een vriend van Haroen Mehraban in brand werd gestoken en hij valselijk naar mij wees als waarschijnlijke dader/opdrachtgever toen verloochenden de autoriteiten eerwraak-slachtoffer Narges Achikzei omdat haar verhaal niet past bij een door hen gewenste positieve beeldvorming rondom Politie Zeist, het Openbaar Ministerie Midden-Nederland, Islam en Afghaanse vluchtelingen.

De juridische verwikkelingen rondom brandmoordslachtoffer Narges Achikzei in een tijdlijn

De in brand gestoken Narges Achikzei en haar vriend hadden een heftig conflict met de 32-jarige Utrechtse ex-werkgever van de vrouw. De familie wordt in verband gebracht met oplichtingspraktijken. Tegen hen is in ieder geval aangifte gedaan door een benadeelde. Deze is zelf weer gedagvaard om een week na de brandmoord voor de rechter te verschijnen in verband met smaad. Hij zou gedurende lange periode de vrouw - een ex-werkneemster - hebben belaagd met e-mails en haar eer en goede naam hebben aangetast.

Zeer waarschijnlijk heeft dit conflict een rol gespeeld bij haar gruwelijke dood. Het Openbaar Ministerie wil nooit inhoudelijk reageren op vragen over het juridisch conflict. Duidelijk is dat het conflict Achikzei en andere betrokkenen sterk onder druk zette.

Eerwraak verhaal: Sanaa A.

Eerwraak verhaal

Sanaa A.
geboren: 1981
Moordpoging: 5 januari 2017
Woonplaats: Luckenwalde (Brandenburg)
Herkomst: Slachtoffer: Jordanië; Dader: Syrië
Kinderen: 3 dochters (bij daad 7-16 j.), 2 zonen
Dader: haar man Yahia / Yahya (48 j.)
Op 14-jarige leeftijd is Sanaa onder dwang getrouwd met Yahia, die 12 jaar ouder is. De twee van hen hebben vijf kinderen. Zij wonen als eerste in Libië. Yahia is waarschijnlijk betrokken bij islamistische wapendeals, wordt gezocht door de politie en zo komt de familie naar Duitsland als "Syrische vluchtelingen".

Het gezinsleven is gewelddadig, er zijn doodsbedreigingen. Sanaa scheidt in november 2016 en krijgt een contactverbod. Er zijn beschuldigingen tegen de vader wegens seksueel misbruik van de 16-jarige dochter.

Op 5 januari 2017 stak Yahia zijn gescheiden vrouw met met een mes 14 keer op straat. Bovendien trekt hij het mes over de helft van haar gezicht. Dan vlucht hij, maar hij staat later tegenover de politie.

In juni begint het proces wegens poging tot moord bij de regionale rechtbank van Potsdam. In juli wordt Yahia veroordeeld tot 9 jaar gevangenisstraf. Zijn vrouw was voor hem een voorwerp geweest dat hij als zijn eigendom beschouwde waarmee hij alles kon doen wat hij wilde. Hij had gevreesd dat zijn vrouw zich na de scheiding tot een andere man kon wenden. Hij had meermaals gezegd dat hij het niet zou tolereren. Hij had zijn vrouw haar het recht op leven ontzegd en maakte haar het voorwerp van zijn vigilante rechtspraak, aldus het vonnis.

Er zijn 2 andere processen tegen Yahia: voor het aanvallen van haar dochter en voor het ondersteunen van een terroristische organisatie.

Politie Zeist onder druk: verdenking van verdoezelen eerwraak bij de brandmoord op Narges Achikzei

Bij eerwraak is het onvermijdelijk dat er uitspraken worden gedaan met de nadruk op het herstel van de 'eer'; dat betekent dat niet alle uitspraken waar zijn. We hebben 200 tegenstrijdige uitspraken over de Zeister brandmoord in een diagram geplaatst. Officieel is de brandmoord op Narges Achikzei een moord zonder motief, omdat rechters het verzonnen jaloezie-motief hebben verworpen. Op basis van ons onderzoek is hier sprake van eerwraak die door corrupte Politie Zeist in de doofpot is gestopt.

[

Narges Achikzei is slachtoffer van een liefdesrivale omdat iedereen dat zegt en omdat eerwraak door haar familie en vrienden is tegengesproken.

Narges Achikzei is slachtoffer van eerwraak omdat ze niet wilde trouwen met de Afghaanse man die de ouders voor haar hadden uitgekozen.

Narges Achikzei had grote problemen met de juridische afpersingscampagne van haar familie en vrienden tegenover haar ex-werkgever.

Narges Achikzei had een afspraak gepland staan met een anonieme Officier van Justitie van het Openbaar Ministerie om haar strafzaak te bespreken.

Eerwraak verhaal: Hülya

Eerwraak verhaal

Hülya
geboren: 1977
Poging tot moord: 27 maart 2018
Woonplaats: Duisburg-Marxloh
Oorsprong: vermoedelijk Turkije
Kinderen: min. 1 meisje (bij daad 18 j.)
Dader: haar man (56 j.)
Op 27 maart 2018 valt een Turk in het gezinsappartement zijn 15 jaar jongere vrouw aan met een mes. De 18-jarige dochter komt tussenbeide, ze raakt daarbij ook gewond.

De dader wordt gearresteerd. Dit leidt tot rellen op straat.

Hülya komt naar het ziekenhuis, net als haar dochter. De politie onderzoekt de zaak. Hülya is niet de echte naam van de vrouw.

Turkse dader

Islamitisch terrorisme in Utrecht: Drie doden en vijf gewonden

Islamitisch terrorisme

Drie doden en vijf gewonden
geboren: ?
Moord: 18 maart 2019
Woonplaats: Utrecht
Oorsprong: Turkije
Kinderen: ?
Dader: Gökman Tanis (37 j.)
Op maandag 18 maart zijn in Utrecht een 19-jarige vrouw uit Vianen en twee mannen van 28 en 49 jaar uit Utrecht gedood, bij een schietpartij in een tram op het 24 Oktoberplein in de wijk Kanaleneiland. Drie zwaargewonden zijn een 20-jarige vrouw uit Utrecht, een 74-jarige man uit De Meern en een 21-jarige vrouw uit Nieuwegein.

De politie heeft de 37-jarige Turkse Gökman Tanis hiervoor gearresteerd.

Islamitische terreur is waarschijnlijk het motief. De slachtoffers hadden geen connectie met Gökman Tanis.

Politie ging in eerste instantie uit van een islamitische terroristische aanslag omdat één van de daders "Allahu akbar' had geroepen en er geruchten rondgingen over schietpartijen op meerdere locaties.

We zouden blij zijn met aanwijzingen! Voor een e-mail rechtstreeks aan ons kunt u gewoon hier klikken.

Eerwraak in Europa (2018 tot heden)

Eerwraak komt veel voor bij Afghaanse, Syrische, Turkse, Iraakse en Hindoestaanse meisjes. Ze worden door hun familie verstoten, mishandeld of vermoord omdat ze de goede eer hebben aangetast. De reden is vaak dat meisjes een relatie hebben die niet goed wordt gekeurd door de ouders of willen gaan scheiden. Lees hier de afschuwelijke eerwraak verhalen van 2018 of de eerwraak verhalen van 2017.

Eerwraak verhaal: Gina

Eerwraak verhaal

Gina
geboren: 1977
vermoord: 1 december 2017
Woonplaats: Herzogenrath / Aken
Herkomst: Dader: Afghanistan
Kinderen: 1 (bij daad 1 j.)
Dader: haar man Hafizullah Safi (44 j.)
Op 2 december 2017 vindt een jogger het lijk van Gina in het Broichbachdal, nabij Aken. Verdacht is haar man Hafizullah. Ze zijn op zoek naar hem. Het gemeenschappelijke 1-jarige kind is waarschijnlijk in veiligheid.

Gina's echte naam en oorsprong zijn onbekend.

Eerwraak verhaal: Fabienne de M.

Eerwraak verhaal

Fabienne de M.
geboren: 1969
verstikt: 2 januari 2017
Woonplaats: Denkendorf (bij Ingolstadt)
Herkomst: Slachtoffer: Frankrijk; Dader: Algerije
Kinderen: 1 zoon (bij daad 8 j.)
Dader: haar man Riad B. (32 j.)
Fabienne is Frans en tolk. Riyadh is Algerijns en studeert informatica. De twee trouwen met elkaar in 2008.

Terwijl hun zoon op de begane grond speelt, slaat, wurgt en verstikt Riad zijn vrouw op 2 januari 2017. Daarna neemt Riyad zijn zoon mee naar de politie en geeft zich aan. De noodarts kan alleen haar dood vaststellen.

In september 2017 begint het proces voor doodslag bij het regionale gerechtshof van Ingolstadt. Riyad bekent de daad, maar zou niet hebben gewild dat zijn vrouw sterft.

In oktober wordt de dader veroordeeld tot 6 jaar en 10 maanden gevangenisstraf voor doodslag.

De rechtbank beschouwt Yama als volledig schuldig. In februari 2018 wordt hij veroordeeld tot 4 jaar en 6 maanden gevangenisstraf.

Eerwraak verhaal: Mia V.

Eerwraak verhaal

Mia V.
geboren: 2002
doodgestoken: 27 december 2017
Woonplaats: Kandel (Rijnland-Palts)
Herkomst: Slachtoffer: Duitsland; Dader: Afghanistan
Kinderen: geen
Dader: haar ex-vriend Abdul Mobin D. (bij daad verm. 15 j.)
Abdul komt in april 2016 naar Duitsland als vermeende minderjarige niet-begeleide vluchteling. Hij gaat naar een scholengemeenschap, woont in een bewaakte jeugdgroep en maakt kennis met Mia. Ze helpt hem om Duits te leren, de twee worden een paar voor een paar maanden. Waarschijnlijk stelt ze hem ook aan haar ouders voor.

In februari 2017 wordt de asielaanvraag van Abdul afgewezen, maar hij wordt nog steeds getolereerd.

Dan scheidt Mia zich begin december 2017. Abdul wil dit niet accepteren en begint haar te stalken. Mia's ouders rapporteren hem medio december voor belediging, dwang en bedreiging. De politie spreekt over het gevaar - per telefoon en in de school. Er is al een klacht tegen Abdul vanwege een schoolpleingevecht in november.

Op 27 december 2017 volgt Abdul zijn ex-vriendin in een drogisterij. Daar steekt hij haar met een broodmes. Mia sterft in het ziekenhuis. Getuigen houden de dader in hun greep. Het arrestatiebevel is voor doodslag.

De Tagesschau heeft de zaak in eerste instantie niet gemeld, omdat het een relatie betrof. Later, echter - onder andere omdat de leeftijd van de vermeende 15 jaar oude dader nogal twijfelachtig lijkt. Zo komt ook het falen van de autoriteit als onderwerp ter discussie te staan, net als een algemeen onkritisch en trivialiserend contact met vermeend minderjarige vluchtelingen.

In februari 2018 zou Abdul minstens 17,5 jaar oud zijn en niet ouder dan 20. Dit betekent dat hij waarschijnlijk veroordeeld is onder het jeugdstrafrecht, zoals meestal het geval is in dergelijke gevallen. Tot nu toe zwijgt hij. In april zal hij worden beschuldigd van moord voor de jeugdkamer van de Landau Regional Court. In juni begint het proces achter gesloten deuren.

Een oom zegt dat Abdul door zijn familie is gekozen omdat hij een jongeman is. Misschien had hij zelfs de taak om een Duitse vrouw te vinden en vervolgens zijn familie binnen te halen. De redenen voor asiel (vervolging door de Taliban) zijn bedacht.

Hoewel het publiek is uitgesloten, wordt in augustus bekend dat Abdul een agent voor de rechtbank beledigd, bespuwd en gewurgd heeft - uitgerekend tijdens de getuigenis van Mia's moeder. In september wordt Abdul veroordeeld tot 8, 5 jaar jeugdige detentie voor moord. Hij doet afstand van zijn recht om in beroep te gaan en aanvaardt het vonnis. Het Openbaar Ministerie gaat in beroep.