Het Openbaar Ministerie kan niets zeggen over de zaak omdat de verdachte in beperking zit. Ze bevestigt wel dat de man in de flat woonde. Hij blijft voorlopig vastzitten.

Getuigenis 31 in moordzaak zwangere vrouw in Haarlem gewurgd en verbrand

caret-down caret-up caret-left caret-right
Ambtenaar
Het Openbaar Ministerie kan niets zeggen over de zaak omdat de verdachte in beperking zit. Ze bevestigt wel dat de man in de flat woonde. Hij blijft voorlopig vastzitten.

Nee, ja, het vermoeden is er natuurlijk wel dat het mogelijk iets met gas te maken zou hebben maar dat weten we ook niet zeker, dus daar gaan de collega’s van de politie ook nog hun licht over laten schijnen.

Getuigenis 30 in moordzaak zwangere vrouw in Haarlem gewurgd en verbrand

Brandweer
Omstreeks 11 uur vanavond kregen wij bij de 112-centrale een melding binnen dat er mogelijk een explosie geweest zou zijn hier in de flat achter ons. Toen de brandweer aankwam bleek al snel dat het een behoorlijk felle brand was op de tweede verdieping. De brandweer is daar meteen begonnen met blussen. Ondertussen hebben we de woningen daaromheen allemaal ontruimd. Inmiddels is de brand uit en zijn de bewoners elders opgevangen in een buurtcentrum en zijn we op dit moment bezig om alle woningen goed te controleren op constructie etcetera.

Is er al iets te zeggen over een oorzaak: ”Nee, ja, het vermoeden is er natuurlijk wel dat het mogelijk iets met gas te maken zou hebben maar dat weten we ook niet zeker, dus daar gaan de collega’s van de politie ook nog hun licht over laten schijnen.

Heeft met nieuwe verfrissende culturen te maken. Wel raar dat 98% van dit soort gevallen in bepaalde culturen voortkomen… en dan heb ik het niet over de nuchtere hollandse cultuur.

Getuigenis 29 in moordzaak zwangere vrouw in Haarlem gewurgd en verbrand

Burger
@NHNieuws Heeft met nieuwe verfrissende culturen te maken. Wel raar dat 98% van dit soort gevallen in bepaalde culturen voortkomen... en dan heb ik het niet over de nuchtere hollandse cultuur.

Het is al erg genoeg zonder tweets over waar ze vandaan komen!! Gewoon maar roeptoeteren…en elkaar napraten!!

Getuigenis 28 in moordzaak zwangere vrouw in Haarlem gewurgd en verbrand

Burger
@NHNieuws Het is al erg genoeg zonder tweets over waar ze vandaan komen!! Gewoon maar roeptoeteren...en elkaar napraten!!

Vreselijk wat een ziekelijke geest moet deze man hebben. Niet te genezen . En op de tv zender ID zie je heel veel ziekelijke psychopaten.

Getuigenis 27 in moordzaak zwangere vrouw in Haarlem gewurgd en verbrand

Burger
@NHNieuws Vreselijk wat een ziekelijke geest moet deze man hebben. Niet te genezen . En op de tv zender ID zie je heel veel ziekelijke psychopaten.

@NHNieuws Altijd benoemen! Nederlander of in dit geval Afgaan. Wij moeten weten waar het gevaar vandaan komt. Inmiddels in deze tijd uit dit soort kringen… (mensen die cultureel en emotioneel snel naar messen grijpen)

Показания 25 по делу об убийстве беременная женщина задушена и сожжена в Харлеме

Burger
@NHNieuws Altijd benoemen! Nederlander of in dit geval Afgaan. Wij moeten weten waar het gevaar vandaan komt. Inmiddels in deze tijd uit dit soort kringen... (mensen die cultureel en emotioneel snel naar messen grijpen)

Dit maakt het verhaal iets duidelijker! “AFGHAANSE man stak zwangere echtgenote in brand in Haarlem. Dit moet gewoon worden bekend gemaakt in het artikel, dit werkt averechts.

Getuigenis 25 in moordzaak zwangere vrouw in Haarlem gewurgd en verbrand

Burger
@NHNieuws Dit maakt het verhaal iets duidelijker! “AFGHAANSE man stak zwangere echtgenote in brand in Haarlem. Dit moet gewoon worden bekend gemaakt in het artikel, dit werkt averechts.

Nu nog even zeggen dat deze Afghaan een nieuwe vriendin had en daarom zijn zwangere vrouw moest laten verdwijnen en verhaal is compleet.

Getuigenis 24 in moordzaak zwangere vrouw in Haarlem gewurgd en verbrand

Buurtbewoner
Nu nog even zeggen dat deze Afghaan een nieuwe vriendin had en daarom zijn zwangere vrouw moest laten verdwijnen en verhaal is compleet.

Deze Afghaan heeft duidelijk nog niet de inburgeringscursus geheel afgemaakt anders zou hij wel geweten hebben dat we in dit land indien we van ons vrouw af willen we dan een scheiding aanvragen ipv vrouw aansteken.

Je hebt gelijk.. Maar een dubbele moord en dan in de straat naar je eigen aangestoken brand kijken.. deze man is niet verward maar lijdt aan waanzin en de gebruiken die in Afghanistan ‘normaal’ worden gevonden.

Getuigenis 23 in moordzaak zwangere vrouw in Haarlem gewurgd en verbrand

Burger
Je hebt gelijk.. Maar een dubbele moord en dan in de straat naar je eigen aangestoken brand kijken.. deze man is niet verward maar lijdt aan waanzin en de gebruiken die in Afghanistan 'normaal' worden gevonden.

Wat de buurman zegt klopt, die mevrouw is overleden en ze had nog drie kinderen en die waren gelukkig ondergebracht bij familie, dus wat dat betreft zijn die drie kinderen in ieder geval veilig.

Getuigenis 22 in moordzaak zwangere vrouw in Haarlem gewurgd en verbrand

Buurtbewoner
Het enige dat ik meegekregen heb was een enorme knal en nou ja, ik en mijn vrouw zijn toen gelijk naar de voorkant de galerij opgelopen. Toen zagen we al dat er een enorme vuurzee was op twee hoog.

Ik heb wel gezien dat de gevel van de flat nu op mijn auto ligt. Toevallig, dus dat vind ik wel een beetje jammer. Ja, ik ben wat nuchterder dan mijn vrouw, mijn vrouw was heel emotioneel toen ze terugkwam. Toen ze zag wat er eigenlijk allemaal aan narigheid stond, toen schoot ze wel een beetje vol ja. Ze vond het eng om terug te zijn in de woning.

Wat de buurman zegt klopt, die mevrouw is overleden en ze had nog drie kinderen en die waren gelukkig ondergebracht bij familie, dus wat dat betreft zijn die drie kinderen in ieder geval veilig.