Over ons

www.nohonor.orgDeze site is een voortzetting van verschillende campagnes tegen eerwraak (advios.nl: "Eerwraak moet door autoriteiten altijd worden afgehandeld als eerwraak", nohonor.org: "Geen eer bij eerwraak", aynanaqef.com: "Waar sta je?", grefels.org: "Onderzoeksgroep voor vrouwen en rechten in Senegal", unitedhopeuae.org: "United Hope UAE" en lasharaffiljareemah.net: "La Sharaf Fil Jareemah / Geen eer bij de misdaad") en heeft tot doel het vernietigen van eerwraak door middel van het aan de schandpaal nagelen van bewezen corrupte dienders die meenden dat ze eerwraak moesten verdoezelen voor rechters en het volk vanwege welke reden dan ook. Eerwraak moet altijd als eerwraak worden afgehandeld, op basis van de werkelijke feiten en omstandigheden en los van (religieuze) gevoeligheden. Onderzoek wijst uit dat een meerderheid het belangrijk vindt dat verdachten door autoriteiten op basis van de werkelijke feiten en omstandigheden aan rechters en publiek worden gepresenteerd. Het vormt de basis van onze rechtsstaat.

In narcostaat Nederland is het heel normaal dat eerwraak niet als eerwraak wordt afgehandeld en dat in de media door gezagsdragers wordt benadrukt dat eerwraak niets te maken heeft met islam ten einde de gemoederen te sussen. Nederlandse autoriteiten zijn bewezen onbetrouwbaar, anti-PVV, pro-islam en niemand kan er ook maar iets tegen ondernemen want als gezagsdragers staan ze letterlijk boven de wet. De tijd van botte Hollandse eerlijkheid bij Rijksrecherche, het Openbaar Ministerie en Politie is helaas voorbij. Super veel respect voor een overduidelijk verzonnen religie is daarvoor in de plaats gekomen. Omdat autoriteiten de brandmoord op mijn ex-medewerkster en 60+ aangiften bewust in de doofpot hebben gestopt en zodoende Narges Achikzei, slachtoffers van internetoplichting, buurtbewoners, getuigen en burgers bewust hebben verloochend voelde ik mij verplicht om deze site te registreren ten einde daartegen iets te ondernemen.

Zodra autoriteiten bewezen onbetrouwbaar zijn en er blijk van geven dat ze dat zelf prima vinden en daaraan niets willen veranderen dan is het tijd om als burger daartegen in verzet te komen. Dan word je klokkenluider ten einde deze waargenomen fouten uit ons systeem te krijgen. Want willekeurig iedereen kan natuurlijk slachtoffer worden van corrupte onbetrouwbare autoriteiten die boven de wet staan.

Initiatiefnemer Ralph Geissen

Lopende onderzoeken:
Nederlands Narges Achikzei (5307 dagen)
हिन्दी Saroj Mahila (2351 dagen)
हिन्दी Deeksha Gupta (1768 dagen)
हिन्दी Shaheena Shaheen (1382 dagen)