Öldürülen 17 yaşındaki Tabitha Unterriexingen'de Enz nehri yakınlarında bulundu

caret-down caret-up caret-left caret-right
Tabitha E.
Doğum: 2005
Öldürülme tarihi: 12 Temmuz 2022
İkametgah: Asperg (Stuttgart yakınlarında)
Köken: Kurban: Almanya; Suçlu: Suriye
Çocuklar: yok
Fail: Naiem A. (suç tarihinde 35 yaşında)
Tabitha Ludwigsburg'daki bir okulda 11. sınıfa gitmektedir ve halen ailesiyle birlikte Asperg, Baden-Württemberg'de yaşamaktadır. 12 Temmuz 2022'de öğleden sonra oradan Ludwigsburg'a gidiyor - sözde alışverişe gitmek için - ve geri dönmüyor.

17 yaşındaki genç kız 5 gündür kayıptı ve 17 Temmuz'da Ludwigsburg bölgesindeki Markgröningen-Unterriexingen'de cesedi bulundu. Bir şüpheli tutuklanır: Naiem'in bir inşaat işçisi olduğu ve muhtemelen uyuşturucu satıcısı olduğu söyleniyor. Tabitha'nın iki katından daha yaşlı olmasına rağmen (eğer yaşı doğruysa. Daha genç olduğunu düşünen komşular var) Tabitha ile birlikte olması ya da birlikte olması mümkündür.

Bir namus saiki olup olmadığı tamamen açık - tutuklanan adam sessizliğini koruyor.

Namus cinayeti nedir?

Namus cinayeti, namus adına cinayettir. Bir erkek kardeş, aile namusunu kurtarmak için kız kardeşini öldürürse, bu bir namus cinayetidir. Aktivistlere göre namus cinayetlerinin en yaygın nedenleri mağdur olarak:

  • göreceli bir evlilikte işbirliği yapmayı reddediyor.
  • ilişkiyi bitirmek istiyor.
  • tecavüz veya cinsel saldırı kurbanı oldu.
  • evlilik dışı cinsel ilişkiye girmekle suçlandı.

İnsan hakları aktivistleri, her yıl 100.000 namus cinayetinin işlendiğine inanıyor, bunların çoğu yetkililere bildirilmiyor ve hatta bazıları, örneğin faillerin yerel polisler, yetkililer veya politikacılarla iyi arkadaş olması nedeniyle yetkililerin kendileri tarafından kasıtlı olarak örtbas ediliyor. . Pakistan, Hindistan, Afganistan, Irak, Suriye, İran, Sırbistan ve Türkiye'de kız çocuklarına ve kadınlara yönelik şiddet ciddi bir sorun olmaya devam ediyor.

Geplaatst in Araştırma, Namus cinayeti.