Eerwraak verhaal

caret-down caret-up caret-left caret-right
Anaan
geboren: 2000
Moordpoging: 22 december 2017
Woonplaats: Darmstadt
Herkomst: Slachtoffer: Marokko; Dader: Afghanistan
Kinderen: verm. geen
Dader: haar ex-vriend (16 j.)
In dit geval zijn het slachtoffer en de dader minderjarigen. Dit betekent dat er zeer weinig informatie is.

Het slachtoffer is een 17-jarig meisje uit Marokko. De dader is een (vermoedelijk) 16-jarige vluchteling uit Afghanistan die sinds 2015 in Duitsland verblijft. Hij woont in een begeleid wonen groep.

's nachts stak hij zijn ex-vriendin 10 keer met een schakelmes in een park in Darmstadt. Getuigen horen het geschreeuw en bellen de politie. De agenten arresteren later de dader op zijn thuisadres. Hij geeft de misdaad toe. Het slachtoffer is in levensgevaar, maar overleeft.

Anaan is niet de echte naam van het slachtoffer. Er wordt een leeftijdsonderzoek van de dader gelast.

In mei 2018 zullen er aanklachten worden ingediend wegens poging tot moord. Het volgende is te vinden op leeftijd: "De leeftijd van de verdachte kon niet precies worden opgehelderd in een deskundig advies. Volgens de forensische geneeskunde was hij waarschijnlijk 18 jaar oud, maar dat was niet zeker."

Volgens dit artikel staat er: Volgens de forensische geneeskunde is de dader waarschijnlijk 18 jaar oud, maar dat zou niet zeker zijn. Dus men gaat uit van 17 jaar. Daarom zal het proces beginnen in augustus 2018 voor de regionale rechtbank van Darmstadt met gesloten deuren. Voor een poging tot moord in een samenhang met het toebrengen van ernstig lichamelijk letsel wordt de Afghaan in september veroordeeld tot 7 jaar gevangenisstraf. Jeugdstraffen kunnen echter al na een derde van de straf worden opgeschort.

https://investigatehonorkilling.com/wp-admin/post.php?post=11485&action=edit

Geplaatst in Eerwraak, Onderzoek en getagd met .