Eerwraak verhaal

caret-down caret-up caret-left caret-right
Anna
geboren: 1991
doodgestoken: 9 april 2017
Woonplaats: district Aschaffenburg
Herkomst: Slachtoffer: Duitsland; Dader: onduidelijk
Kinderen: verm. geen
Dader: haar ex-vriend (bij daad 31 jr.)
Anna is verpleegster en wordt gestalkt door haar ex-vriend. In maart 2017 krijgt hij een contactverbod, maar hij intimideert haar toch. De politie spreek over het gevaar. De rechtbank van Aschaffenburg breidt het contactverbod niet uit.

Op 9 april stak hij in zijn BMW zijn ex-vriendin in de hals met een mes. Waarschijnlijk wil hij het lichaam achteraf verbergen, maar hij krijgt een ongeluk. Getuigen bellen 112. Er is een woordenwisseling tussen de reddingswerkers en de dader. Dan gooit de dader zichzelf van de Haseltabrug af.

Het is moeilijk deze zaak te doorgronden. Ze zijn allebei dood, en alleen zij konden ons vertellen wat er gebeurd is. In dit opzicht kan men slechts vaag een eergerelateerd motief vermoeden. Bijvoorbeeld, het stalken en snijden in de hals kunnen dit suggereren.

Later wordt gezegd dat de dader heeft gestotterd "mes mes" naar de arts-assistent in noodgevallen. Dit kan mogelijk wijzen op een Pakistaanse achtergrond, misschien ook wel Syrisch. Al het andere is mogelijk. We zijn blij met alle aanwijzingen.

Geplaatst in Eerwraak, Onderzoek en getagd met .