Eerwraak verhaal

Carla
geboren: 1985
Poging tot moord: 24 april 2017
Woonplaats: Mönchengladbach-Rheydt
Herkomst: Turkije
Kinderen: 1 zoon (bij daad 5 j.)
Dader: haar ex-vriend (bij daad 38 j.)
Carla heeft een 5-jarige zoon met haar ex-vriend. Op 24 april 2017 ontmoeten de ouders elkaar voor het dagverblijf in Mönchengladbach-Rheydt.

Ze stapt met hem in de auto. Na twee uur rondrijden schiet hij op haar. Later, op een kruispunt waar ze om hulp vraagt, schiet hij voor de tweede keer op haar. Hij pakt zijn zoon op en schiet weer op zijn ex-vriendin in een garage. Wanneer hij haar met een geweer probeert te doden, schiet hij zichzelf in het been.

Carla raakt ernstig gewond in het ziekenhuis en wordt enkele uren geopereerd. In de dagen die volgen, zal ze meerdere operaties ondergaan. De zoon wordt onder het gezag van het jeugdzorgkantoor geplaatst.
De dader wordt gearresteerd. In oktober 2017, het proces begint voor de regionale rechtbank Mönchengladbach voor poging tot moord op een persoon in 3 gevallen in eenheid van misdaad met het toebrengen van zwaar lichamelijk letsel. Het blijkt dat de dader al vader is van 5 kinderen en ten tijde van de misdaad een "vrouw uit Irak" had ontmoet. In december wordt de dader veroordeeld tot 14 jaar gevangenisstraf voor poging tot moord, mishandeling en poging tot geweldpleging. Hij moet 50.000 euro aan schadevergoedingen betalen voor pijn en lijden. Carla is niet de echte naam van de vrouw.

Geplaatst in Eerwraak, Onderzoek, Turkije en getagd met .