Eerwraak verhaal

Marcella S. en haar ongeboren kind
geboren: 2001
Moordpoging: 6 september 2018
Woonplaats: Duisburg
Herkomst: Dader: Turkije
Kinderen: ze was zwanger
Dader: haar "ex-vriend" Rifai B. (bij daad 16 j.)
Marcella is 17, heeft een affaire met de 1 jaar jongere Rifai en raakt zwanger. Zij informeert hem hierover in het voorjaar van 2018. Hij schrijft dan dat niemand het mag weten. Anders zou hij haar en de baby doden.

Op 6 september komen de twee samen voor een wandeling. Rifai zegt dat zijn vader hem zou doden als hij hoorde over de baby. Dan springen er 3 gemaskerde mensen uit de struiken en steken de jonge vrouw neer. Rifai slaat op haar in. Ernstig gewond redt Marcella zich in een tuin. De huiseigenaren bellen de noodarts.

Rifai wordt dezelfde avond nog gearresteerd. De 3 medeplichtigen (15-17 j.) worden een dag later gevangen. De 15-jarige is een Irakees met een Zweeds paspoort die sinds 2013 in Duitsland verblijft. Twee van de gearresteerden hebben een Duits en een Turks paspoort, één komt uit Turkije en heeft een Duits paspoort.

De ongeboren baby blijft ongedeerd. Het bevelschrift is voor poging tot moord. Er is niets bekend over de nationaliteit van Marcella (waarschijnlijk Duits of Italiaans).

Geplaatst in Eerwraak, Moordpoging, Onderzoek, Turkije en getagd met , , , , .