Eerwraak verhaal

caret-down caret-up caret-left caret-right
Patrycja F.
geboren: 1986
gestoken: 19 april 2018
Woonplaats: Berlin-Wedding
Herkomst: Slachtoffers: Polen; daders: verdachte Palestijnen
Kinderen: 4 (bij daad 2, 4, 8, 11 j.)
Dader: haar man Ahmed T. (bij daad 39 j.)
Ahmed en Patrycja hebben 2 meisjes (bij daad 2 en 11 j.) en 2 jongens (4, 8 j.). De vader zou lid zijn geweest van de Hell's Angels.

Op 19 april 2018 zal er opnieuw overlast zijn in het familieappartement. Patrycja wil uit elkaar gaan. Buren bellen de politie, die vaak in het appartement zijn geweest. Daarnaast is Ahmed meerdere malen veroordeeld en is hij al 30 keer bij de politie in hechtenis geweest. Het is onduidelijk waarom hij nog steeds in het appartement is.

Wanneer de politie komt, is Ahmed verdwenen. Vier uur later komt hij terug en steekt zijn vrouw neer voor de ogen van de kinderen. Wederom bellen buren de politie.

De spoedarts probeert tevergeefs Patrycja te reanimeren. Ze sterft op de plaats van de misdaad. De officieren arresteren de dader. De kinderen komen naar het Bureau voor jeugdzorg.

Er zijn nog steeds de volgende geruchten: Patrycja zou zich tot de islam hebben bekeerd en een hoofddoek hebben gedragen. Ahmed is al een jaar lang verboden om contact op te nemen. Toch blijft zijn moeder hem in het appartement toelaten. Ze zijn al 15 jaar samen. Ahmed zou al 10 jaar gevangen zitten, wat spreekt voor een moord. Hij wordt verondersteld Palestijns te zijn.

Geplaatst in Eerwraak, Onderzoek en getagd met , , .