Politie Zeist onder druk: verdenking van verdoezelen eerwraak bij de brandmoord op Narges Achikzei

Bij eerwraak is het onvermijdelijk dat er uitspraken worden gedaan met de nadruk op het herstel van de 'eer'; dat betekent dat niet alle uitspraken waar zijn. We hebben 200 tegenstrijdige uitspraken over de Zeister brandmoord in een diagram geplaatst. Officieel is de brandmoord op Narges Achikzei een moord zonder motief, omdat rechters het verzonnen jaloezie-motief hebben verworpen. Op basis van ons onderzoek is hier sprake van eerwraak die door corrupte Politie Zeist in de doofpot is gestopt.
Narges Achikzei is slachtoffer van een liefdesrivale omdat iedereen dat zegt en omdat eerwraak door haar familie en vrienden is tegengesproken.

Narges Achikzei is slachtoffer van eerwraak omdat ze niet wilde trouwen met de Afghaanse man die de ouders voor haar hadden uitgekozen.

Narges Achikzei had grote problemen met de juridische afpersingscampagne van haar familie en vrienden tegenover haar ex-werkgever.

Narges Achikzei had een afspraak gepland staan met een anonieme Officier van Justitie van het Openbaar Ministerie om haar strafzaak te bespreken.

Geplaatst in Innovatie, Klokkenluider, Moord Narges Achikzei, Onderzoek, Politie Zeist en getagd met , , , , , .