Eerwraak verhaal

caret-down caret-up caret-left caret-right
Deeksha
geboren: 1995
Neergeschoten: 16 augustus 2019
Woonplaats: Saraitarin, U.P.
Herkomst: India
Kinderen: geen
Daders: mogelijk haar vader, broer en oom
Deeksha studeerde aan een universiteit. Ze was verliefd op een van haar klasgenoten die op dezelfde plaats woonde als zij. Ze wilden met elkaar trouwen. Ze behoorden tot dezelfde kaste en religie, dus dat was helemaal geen probleem.

Beiden hebben met hun ouders gesproken over de huwelijksplannen. De ouders van de jongen waren het daarmee eens, maar de ouders van het meisje wilden dat niet. Ze waren totaal tegen hun liefde. Het meisje probeerde hen vaak te laten begrijpen, maar ze waren het er niet mee eens en zeiden haar dat ze geen contact met die jongen mocht hebben, maar het meisje had nog steeds contact met hem. Toen Deeksha's ouders en andere familieleden dat in februari 2019 ontdekten hebben ze Deeksha in hun huis opsloten. Ze dwongen haar om haar studie en onderzoeksprojecten achter zich te laten en ze mocht op geen enkele manier contact opnemen met anderen.

Deeksha was het er niet mee eens om die jongen te verlaten. Toen hebben familieleden zich voorgenomen om haar te vermoorden. Ze hadden een vergunning voor een pistool. Op 16 augustus werd het meisje twee keer neergeschoten.

Toen de buren afkwamen op het geluid van geweerschoten, lag Deeksha dood op de grond. Buren werd verteld dat het meisje zelfmoord heeft gepleegd, maar hoe kan iemand zelfmoord plegen door twee keer op zichzelf te schieten? Toen vroegen ze hun buren om hen te helpen en te beschermen tegen politie en de media.

De buren hebben geluisterd. Niemand heeft de politie gebeld. In plaats daarvan gingen ze naar haar crematie, twee uur na haar moord. Ze hadden geen droog hout voor de crematie, dus gebruikten ze er benzine voor en de onverbrande resten werden in een rivier gegooid om alle bewijzen te vernietigen.

Nu spelen ze nu de sympathiekaart. Vanwege aandacht via de sociale media kwam de politie op de een of andere manier in contact met de familie, maar het was al te laat. Familieleden reageerden alsof er niets ernstigs was gebeurd, het meisje leed aan Diarree en ze is daaraan gestorven. Het is dus een natuurlijke dood en er wordt dus geen strafzaak geopend. Ze hadden allerlei valse documenten over haar ziekte verzameld.

We zouden blij zijn met aanwijzingen! Voor een e-mail rechtstreeks aan ons kunt u gewoon hier klikken.

Geplaatst in Eerwraak, Innovatie, Onderzoek en getagd met , , , , .