Eerwraak verhaal

caret-down caret-up caret-left caret-right
Ira
geboren: 1974
bijna gedood: 14 april 2017
Woonplaats: Miltenberg (Neder-Franken) / Sinsheim (bij Heidelberg)
Oorsprong: onduidelijk, verm. Iran
Kinderen: minstens 1 zoon (bij daad 22 j.)
Dader: haar man (47 j.)
Op Goede Vrijdag 2017 is Ira op weg naar een familiefeest met haar man en hun volwassen zoon. Kort voor de aankomst trekt de man haar uit de auto, slaat op haar hoofd en vlucht het bos in.

De zoon rijdt de zwaar gewonde moeder naar huis of naar familieleden. Daar worden de hulpdiensten opgeroepen. Ira komt naar het ziekenhuis met ernstige hoofd- en gezichtsletsels.

Er wordt gezegd dat Ira in Erlenberg/Miltenberg (Neder-Frankenland) woont, de man in Sinsheim bij Heidelberg. Ze zijn dus waarschijnlijk gescheiden. Misschien vertelde ze hem dat ze een echtscheiding wilde, en dat hij dat niet wilde accepteren. Misschien is de zoon niet direct naar het ziekenhuis gegaan om zijn vader te beschermen.

Ira's echte naam is niet bekend, ook niet of er meer kinderen bij betrokken zijn. Ten aanzien van de oorsprong van de dader wordt alleen "zuidelijke verschijning" genoemd.

De dader vlucht, er wordt landelijk, later internationaal naar hem gezocht. De volgende nacht wordt de dader gevangen en gedood door een trein voor het hoofdstation van Darmstadt. Of het een zelfmoord of een ongeval is, is niet bekend.

Geplaatst in Eerwraak, Onderzoek en getagd met .