Eerwraak verhaal

Sengül
geboren: 1977
gestoken: 26 mei 2017
Woonplaats: Unkel (bij Bonn)
Oorsprong: onduidelijk
Kinderen: verm. 2
Dader: haar man (bij daad 43 j.)
Het is nog maar de vraag of dit een eerwraak is - of de daad van een geesteszieke man. Ten eerste, de feiten: Op 26 mei 2017 doodde een 43-jarige in Unkel bij Bonn zijn 40-jarige vrouw. De twee zijn 5 jaar getrouwd geweest en hebben waarschijnlijk 2 kinderen. Hun echte namen en nationaliteit zijn niet bekend.

De dader zal later in de rechtbank echter slecht Duits spreken. Er wordt gebruik gemaakt van een tolk. Met een lemmet van 21 cm steekt de dader zijn vrouw neer. Een 2 cm groot stuk lemmet komt vast te zitten in het hoofd van de vrouw. De kinderen spelen tijdens de misdaad op de bovenverdieping.

De dader zelf belt de reddingsdienst, maar pas 1 uur nadat de vrouw was doodgebloed. De dader toont de paramedicus het lichaam in een magazijn. Het mes is te vinden in de gootsteen.

De misdaad wordt in eerste instantie niet publiekelijk gemeld omdat - volgens het Openbaar Ministerie - de persoonlijke rechten van de dader moeten worden beschermd.

In november 2017 begint het proces bij de regionale rechtbank van Koblenz. De dader is voor onbepaalde tijd opgeborgen vanwege paranoïde schizofrenie.

Geplaatst in Eerwraak, Onderzoek en getagd met .