BNNVARA gaat de aflevering over de Zeister brandmoord van de serie “De Familierechercheur” niet uitzenden.

caret-down caret-up caret-left caret-right
De in brand gestoken Narges Achikzei en haar vriend hadden een heftig conflict met de 32-jarige Utrechtse ex-werkgever van de vrouw. De familie wordt in verband gebracht met oplichtingspraktijken. Tegen hen is in ieder geval aangifte gedaan door een benadeelde. Deze is zelf weer gedagvaard om een week na de brandmoord voor de rechter te verschijnen in verband met smaad. Hij zou gedurende lange periode de vrouw - een ex-werkneemster - hebben belaagd met e-mails en haar eer en goede naam hebben aangetast.

Zeer waarschijnlijk heeft dit conflict een rol gespeeld bij haar gruwelijke dood. Het Openbaar Ministerie wil nooit inhoudelijk reageren op vragen over het juridisch conflict. Duidelijk is dat het conflict Achikzei en andere betrokkenen sterk onder druk zette.
Van: Michiel van Rijswijk <Michiel.van.Rijswijk@bnnvara.nl>
Date: ma 11 sep. 2017 om 17:35
Subject: Re: Vraag n.a.v. persbericht documentaireserie de Familierechercheur
To: Ralph Geissen <geissen@gmail.com>
Geachte heer Geissen,Dank u wel voor uw berichten betreffende onze serie ‘De Familierechercheur’.

Wij kunnen u melden dat de zaak waarover u spreekt, de ‘Zeister brandmoord’, geen deel uitmaakt van de afleveringen die wij gaan uitzenden.

Ik hoop u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben.

Met vriendelijke groet,

Michiel van Rijswijk
Communicatie| Communicatieadviseur

BNNVARA
Bezoek: Wim T. Schippersplein 3
Post: Postbus 175 | 1200 AD | Hilversum
KvK: 58742638

Van: Ralph Geissen <geissen@gmail.com>
Datum: maandag 11 september 2017 12:55
Aan: Michiel van Rijswijk <Michiel.van.Rijswijk@bnnvara.nl>
Onderwerp: Fwd: Vraag n.a.v. persbericht documentaireserie de Familierechercheur

Geachte heer Van Rijswijk,

Narges Achikzei is 100 % zeker slachtoffer van eergerelateerd geweld. Indien BNN ARA familierechercheurs verzonnen verhalen laat vertellen dat Narges het gelukkigste meisje op aarde was en dat MDNDR021 haar jaloerse liefdesrivale was dan zal ik officieel vragen om een rectificatie bij BNNVARA. Wanneer de rectificatie wordt geweigerd dan stap ik opnieuw naar de Raad voor de Journalistiek zodat zij hierover mogen oordelen.

Ik heb de uitzending uiteraard nog niet gezien. Maar ik ken TGO Gero rechercheurs en zij liegen, bedriegen, misleiden en bedreigen al vele jaren. Er zit een “verborgen linkse agenda” achter bij de autoriteiten.

Ik accepteer geen leugens meer van rondom de Zeister brandmoord. Die tijd is voorbij. Grote kans dat de twee familierechercheurs zeer negatief in het nieuws komen vanwege liegen, bedriegen, misleiden in de documentaire bij BNNVARA. Ik zal er sowieso aandacht aan gaan besteden.

Hopelijk is het niet nodig, maar ik vrees het ergste want TGO Gero rechercheurs zijn écht berucht.

Met vriendelijke groet,
Ralph Geissen

Van: Ralph Geissen <geissen@gmail.com>
Datum: 11 september 2017 om 00:12
Onderwerp: Vraag n.a.v. persbericht documentaireserie de Familierechercheur
Aan: michiel.van.rijswijk@bnnvara.nl
Geachte heer Van Rijswijk,Ik ben benadeelde partij bij de Zeister brandmoord. Binnenkort zal de Raad voor de Journalistiek daarover nog iets gaan zeggen op mijn verzoek.

In de aankondiging zag ik dat één uitzending gaat over “een brandmoord”.

Mijn vraag is dan ook, gaat de documentaire over de brandmoord op mijn ex-medewerkster Narges Achikzei? Indien ja, dan valt er ongetwijfeld een hoop af te dingen op de verhalen van de familierechercheurs en is de kans aanwezig dat hiervan een zaak wordt gemaakt bij de Raad voor de Journalistiek. De rechercheur van TGO Gero staan ontzettend slecht bekend.

Met vriendelijke groet,
Ralph Geissen

Geplaatst in Conflict, Innovatie, Klokkenluider, Moord Narges Achikzei, Onderzoek, Politie Zeist, Tijdlijn en getagd met , , , , , , , .