Eerwraak doofpotaffaire van beruchte Politie Zeist verdeeld Nederland

Hieronder staat een update van de tijdlijn over de beruchte brandmoord in Zeist op mijn ex-medewerkster en toenmalige juridische tegenpartij Narges Achikzei. De eerste versie van deze tijdlijn werd begin 2017 gepubliceerd door misdaadjournalist Hendrik Jan Korterink en liet zien dat Nederland verdeeld is over deze kwestie. Een aantal mensen las de volledige tijdlijn, begreep alles en was oprecht woedend over het slechte optreden van agenten, terwijl anderen het onacceptabel vonden dat Narges Achikzei, haar verloofde en advocaat werden beschuldigd van oplichting.

Veel namen van agenten zijn verwijderd op advies van mijn raadsman in aanloop naar een strafzaak van agenten die claimen zich vreselijk beledigd te voelen vanwege mijn beschuldigingen.

Helaas lijkt de onafhankelijkheid van de rechtspraak ten opzichte van de belangen van de agenten in grote mate een farce te zijn. De rechterlijke macht lijkt te vaak het gelijk van de agenten te zoeken, ten koste van de burger, private en maatschappelijke belangen.

Geplaatst in Innovatie, Klokkenluider, Moord Narges Achikzei, Onderzoek, Politie Zeist, Tijdlijn en getagd met , , , , , , , .