Eerwraak verhaal

caret-down caret-up caret-left caret-right
Anna
geboren: 1972
Moordpoging: 4 mei 2016
Woonplaats: Saarbrücken
Herkomst: Dader: Marokko
Kinderen: ?
Dader: haar vriend Mohamed (44 of 47 jaar)
Mohamed komt uit Marokko en is sinds 2005 of 2006 in Duitsland. Elders wordt gezegd dat hij eigenlijk een andere naam heeft en uit Algerije komt. In 2007 wordt zijn asielaanvraag afgewezen. Zijn tolerantie wordt 50 keer verlengd. Hij zal in 2015 worden uitgezet. Hij duikt onder en woont voornamelijk met zijn vriendin in Saarbrücken. Haar nationaliteit is onduidelijk, vermoedelijk een Duitser.

Op 4 mei 2016 steekt Mohamed zijn vriendin een tiental keer en breekt haar neusbeen en kaak. Een gebroken mes komt vast te zitten in haar hoofd. De dader ontvlucht het appartement en ontmoet een buurvrouw in het trappenhuis. Ze zegt dat ze de politie gaat bellen. Mohamed slaat haar in het gezicht.

De dader wordt gearresteerd op straat, onder het bloed. De agenten vinden het moordwapen. De vrouw wordt in het ziekenhuis opgenomen met levensbedreigende verwondingen. Ze wordt geopereerd en overleefde het.

In november 2016 wordt Mohamed veroordeeld tot 7 jaar en 4 maanden gevangenisstraf wegens poging tot doodslag en mishandeling.

De nationaliteit van de vrouw, haar naam, mogelijke kinderen - tot nu toe onbekend. We zouden blij zijn met aanwijzingen! Voor een e-mail rechtstreeks aan ons kunt u gewoon hier klikken.

Geplaatst in Innovatie, Moordpoging, Onderzoek en getagd met , , , , .