Minimaal zeven aangiften tegen meneer en mevrouw N. Mehraban vanwege internetoplichting

caret-down caret-up caret-left caret-right
De in brand gestoken Narges Achikzei en haar vriend hadden een heftig conflict met de 32-jarige Utrechtse ex-werkgever van de vrouw. De familie wordt in verband gebracht met oplichtingspraktijken. Tegen hen is in ieder geval aangifte gedaan door een benadeelde. Deze is zelf weer gedagvaard om een week na de brandmoord voor de rechter te verschijnen in verband met smaad. Hij zou gedurende lange periode de vrouw - een ex-werkneemster - hebben belaagd met e-mails en haar eer en goede naam hebben aangetast.

Zeer waarschijnlijk heeft dit conflict een rol gespeeld bij haar gruwelijke dood. Het Openbaar Ministerie wil nooit inhoudelijk reageren op vragen over het juridisch conflict. Duidelijk is dat het conflict Achikzei en andere betrokkenen sterk onder druk zette.
Geissen InternetOplichting.nl: Re: Opgelicht door N. Mehraban Rekeningnummer 47.86.32.320
< Antwoord #62 Gepost op:
December 13 2008, 11:45:02 >
Ons bedrijf heeft Narges Mehraban uit Zeist ca. 8 maanden geleden ontslagen mede i.v.m. poging tot oplichting. Er is hiervan al aangifte gedaan bij de politie en de zaak zal binnenkort worden voorgelegd aan de rechter.

Watchman InternetOplichting.nl: Re: Opgelicht door N. Mehraban Rekeningnummer 47.86.32.320
< Antwoord #66 Gepost op:
December 15 2008, 21:28:05 >

Zoals eerder toegezegd hier het nummer van de aangifte. Het proces-verbaalnummer is: 2008167691-1. Voordat commentaar wordt gegeven op het feit dat dit nummer met PL moet beginnen, is hier het HKS-nummer: PL2412.412.2008.30671. Dit is normaliter géén proces-
verbaalnummer maar is gelinkt aan daders, modus operandi, sporen etc etc. De opbouw van het proces-verbaalnummer is afhankelijk van het per per politieregio gebruikte bedrijfsprocessensysteem. Dit is tot op heden nogal verschillend. De systemen die gebrbruikt worden lopen uiteen van ‘X-pol’ tot ‘BPS’ tot de opvolger van X-pol het ‘BVH’. Het nummer van het bedrijfsprocessensysteem verschilt derhalve per politieregio. Het HKS-nummer daarentegen, correspondeert met een landelijk systeem en is per definitie beter om zaken te koppelen. Bij het doen van deze aangifte is uiteraard gerefereerd naar de andere HKS-nummers zodat een koppeling kan plaatsvinden. Bij wie kan ik de juiste personalia kwijt van de op “onze kosten terende ” N. Mehraban?

wordt vervolgt!

Watchman InternetOplichting.nl: Re: Opgelicht door N. Mehraban Rekeningnummer 47.86.32.320
< Antwoord #66 Gepost op:
December 15 2008, 22:34:28 >

Uiteraard ook een schrijven gericht, met de aangifte als bijlage, naar de ABN AMRO om maatregelen te nemen inzake hun cliënt Nagres Mehraban.

‘Dat het einde in zicht mag komen en de benadeelden hun geld terug krijgen.’

Met dank aan : www.internetoplichting.nl !

Re: Affaire Mehraban
Watchman heeft op 22 december 2008, 14:04 uur per e-mail bij Geissen de geboortedatum van Narges ACHIKZEI opgevraagd om ZEKER te weten dat het de juiste persoon is én het huidige woonadres van “mijnheer/mevrouw” Mehraban achterhaald:.
SINDS 19/06/2008: Laan van Vollenhove 2175 te Zeist

Geplaatst in Innovatie, Klokkenluider, Moord Narges Achikzei, Onderzoek, Politie Zeist, Tijdlijn en getagd met , , , , , , , .