Slachtoffer van oplichter N. Mehraban deelt haar nieuwe adresgegevens met R. Geissen

caret-down caret-up caret-left caret-right
De in brand gestoken Narges Achikzei en haar vriend hadden een heftig conflict met de 32-jarige Utrechtse ex-werkgever van de vrouw. De familie wordt in verband gebracht met oplichtingspraktijken. Tegen hen is in ieder geval aangifte gedaan door een benadeelde. Deze is zelf weer gedagvaard om een week na de brandmoord voor de rechter te verschijnen in verband met smaad. Hij zou gedurende lange periode de vrouw - een ex-werkneemster - hebben belaagd met e-mails en haar eer en goede naam hebben aangetast.

Zeer waarschijnlijk heeft dit conflict een rol gespeeld bij haar gruwelijke dood. Het Openbaar Ministerie wil nooit inhoudelijk reageren op vragen over het juridisch conflict. Duidelijk is dat het conflict Achikzei en andere betrokkenen sterk onder druk zette.

Ralph Geissen


From: ralph@advios.nl
Sent: Mon, 22 Dec 2008 13:57:49 +0100
To: watchman40@home.nl
Subject: RE: Affaire Mehraban

Ralph,

SINDS 19-06-2008 : Laan van Vollenhove 2175 te Zeist.

gr.


From: watchman
Sent: Monday, December 22, 2008 2:04 PM
To: ralph@advios.nl
Subject: RE: Affaire Mehraban

Beste Hans,

Haar in NL geregistreede geboortedatum is 18-09-1986 (zie salarisstrook onder de ontslagbrief: link).

Haroen Mehraban komt uit Leeuwarden, nu wonen zij waarschijnlijk samen in Zeist waarschijnlijk op de Laan van Vollenhove. Meerdere familieleden wonen in hetzelfde flatgebouw (tante, ouders, opa/oma en wanneer Narges niet ca. 2 maanden geleden tegen mijn zwager heeft gelogen dan woont zij daar nu ook met Haroen).

Ik probeer de affaire zelf ook op te lossen, mijn familie en zakelijk netwerk werken hier ook aan mee. Mijn zus en zwager zijn al eens wezen praten met Narges, haar ouders en tante ten einde het conflict op te lossen.

Laatst is mijn zus langsgeweest bij haar ouderlijke huis (ca. 3 wkn geleden), haar moeder vertelde dat zij samenwoont met haar vriendje. Naar aanleiding van het verzoek van haar moeder om contact op te nemen met mijn zus heeft Haroen telefonisch gesproken met mijn zus, m’n zus heeft Narges ook nog even aan de telefoon gehad. Als zij bellen dan gebruiken zij een anoniem nummer, het oude telefoonnummer dat ik had van Narges is ca. 3 maanden geleden zonder opgaaf van redenen afgesloten.

Maar goed, zoals het er nu naar uitziet hoop ik dat de Recherche Utrecht hen zal oppakken en dat ze contact metmij opnemen zodat ik effies met haar kan praten (zonder controle van Afghaanse man).

Groeten,
Ralph


From: watchman
Sent: Monday, December 22, 2008 1:39 PM
To: ralph@advios.nl
Subject: RE: Affaire Mehraban

Beste Ralph,

Bedankt voor het snelle antwoord. Om enkele zaken ZEKER uit te kunnen zoeken ben ik op zoek naar de geboortedatum van Narges ACHIKZEI. Ik neem aan dat deze datum bij jullie bekend is. Zo kan ik makkelijker

achter de JUISTE identiteit komen van haar vriend/echtgenoot. Wellicht zijn er telefoonnummers van hen (zowel van die ‘Haroen’ als van Narges) bekend. Ook deze zijn méér dan welkom.

Met vriendelijke groet en in afwachting.

Watchman / Hans


From: ralph@advios.nl
Sent: Mon. 22 Dec 2008 11:03:34 +0100
To: watchman40@home.nl
Subject: RE: Affaire Mehraban

Beste Watchman,

Dank voor je e-mail.

Ik heb e.e..a. op de website gepubliceerd over de Afghaanse Affaire (zie: link), behoorlijk lullig om een ontslagbrief op het Internet te plaatsen maar bepaalde personen verdienen dit nu eenmaal…..

Zij woont i.d.d. samen met haar vriendje/man Haroen Mehraban, de Laan van Vollenhove 751 is haar ouderlijke woning (ouders, zusje en broertje wonen daar nog). Als Narges niet tegen mijn zwager heeft gelogen dan woont zij samen met Haroen op de Laan van Vollenhove nr. ???, zij vertelde tegen mijn zwager dat zij een woning had gekregen in dezelfde flat en het geld van Advios/Geissen (verstekvonnis) zal gebruiken om hun appartement van in te richten.

Vooralsnog wordt het door Advios behandeld als serieuze poging tot oplichting cq. afpersing. De recherche
Utrecht heeft vorige week de aangifte opgenomen en gecombineerd met de zes aangiftes van oplichting die al tegen Narges Mehraban zijn ingediend.

Vanuit juridisch/strafrechtelijk oogpunt ben ik i.i.g. blij dat er al meerdere aangiftes zijn ingediend tegen onze voormalige medewerkster.

Groeten,
Ralph


From: watchman
Sent: Sunday, December 21, 2008 1:37 PM
To: ralph@advios.nl
Subject: RE: Affaire Mehraban

Hallo Ralph (Geissen),

Ook wij zijn een van de gedupeerden van “mijnheer/mevrouw” Mehraban.

Kunt U mij de geboortedatum van betrokkene Narges ACHIKZEI geven?
Volgens mij woont zij nu samen met haar vriend/echtgenoot in Zeist aan de laan van Vollenhove, of niet?
Wellicht kunnen wij als medegedupeerden aan de zijlijn indirect iets voor elkaar betekenen.

Sorry dat ik dit in eerste instantie buiten het forum van internetoplichting om doe, maar ik weet natuurlijk niet of hij/zij op het forum meeleest!

Met vriendelijke groet,
Watchman.

Geplaatst in Innovatie, Klokkenluider, Moord Narges Achikzei, Onderzoek, Politie Zeist, Tijdlijn en getagd met , , , , , , , .