Beruchte Zeister agenten verdoezelen oplichting, afpersing, dwanghuwelijk en eerwraak, terwijl hun collega's, bevriende journalisten en rechters hen complimenteren en toezichthouders wegkijken

Doordat het lichaam van de vermoorde Ryan al Najjar (18) is aangetroffen in Lelystad, zal het onderzoek worden uitgevoerd door het arrondissementsparket Midden-Nederland. Het Openbaar Ministerie Midden-Nederland staat echter zeer slecht bekend wanneer het gaat om de afhandeling van islamitisch eergerelateerde moorden. Het is niet ongebruikelijk dat agenten, advocaten en officieren van justitie in die zaken een toneelstukje opvoeren voor de bühne, waarbij ze totaal verzonnen verhalen vertellen dat de moord niets te maken had met de islam. Het toezicht van de Inspectie Justitie en Veiligheid op agenten die een islamitische eermoord verdoezelen, is slecht.

In het hoofdlijnenakkoord tussen de fracties van PVV, VVD, NSC en BBB is beslist dat autoriteiten eerwraak ‘politiek neutraal’ moeten gaan afhandelen. In het verleden, zoals bij de moord op Narges Achikzei, logen autoriteiten straffeloos tegen de bevolking en rechters over islamitisch eergerelateerd geweld, en werd de eerlijke klokkenluider die wees op mensenrechtenschendingen schaamteloos aangeklaagd en door rechters veroordeeld.

Vanwege de zeer slechte reputatie van het Openbaar Ministerie Midden-Nederland is er door ons op aangedrongen om het onderzoek naar de moord op Ryan al Najjar over te dragen aan het Openbaar Ministerie Noord-Nederland.

Voor iedereen die niet weet hoe slecht autoriteiten obstructie van een gedwongen huwelijk afhandelen, staat hieronder een tijdlijn over de moord op de mooie Afghaanse studente Narges Achikzei. Narges Achikzei werd twee weken voor haar gedwongen huwelijk door een zus van een vriend van haar verloofde met benzine overgoten en in brand gestoken, zeer waarschijnlijk vanwege obstructie van een gedwongen huwelijk omdat ze wilde trouwen met een man van haar eigen keuze en verliefd was op een Nederlandse man.


Geplaatst in Conflict, Eerwraak, Gedwongen huwelijk, Klokkenluider, Politie Zeist en getagd met , , , , , , , .