Getuigenis 3 in moordzaak zwangere vrouw in Haarlem gewurgd en verbrand

Buurtbewoner
Het is heel triest. Ik moet je eerlijk zeggen dat ik er niet van kan slapen zo vreselijk. Ze was acht maanden zwanger. En het is een Afghaanse gezin. Maar dat komt omdat de vader de kinderen bij die broer heeft afgezet dus ze zijn nog met onderzoek bezig om het helemaal definitief rond te krijgen. Haar man is aangehouden.

Kijk ik was dus buiten de politieagent met een andere agent staat te praten dus ik hoorde echt duidelijk dat is de moeder en ze is zwanger. Ze hebben haar man gearresteerd en hebben benzine bij hem in de auto gevonden toen zei die ja mijn vrouw is binnen en de buren hebben dat ook gezegd dus echt 100% zeker is het. Ik zeg niet zomaar iets.

Ja, erg man het wordt nog gekker want haar man heeft de brand gesticht en het schijnt dus dat er benzine in zijn auto is gevonden waardoor hij dus met voorbedachte rade de moord heeft gepleegd. De man is gearresteerd, zijn vrouw was acht maanden zwanger en volgens de buren overleden in de slaapkamer.

Geplaatst in Innovatie, Klokkenluider, Onderzoek, Politie Zeist en getagd met , , , , .