Getuigenis 10 in moordzaak zwangere vrouw in Haarlem gewurgd en verbrand

Buurtbewoner
We moesten het huis uit zonder kleding, zonder geld. We hebben helemaal niets bij ons. We zijn ons huis in Syrië kwijt en nu ook ons huis hier. Wat een pech… Ik denk dat alles stuk is. Het bluswater is mijn huis binnengestroomd. Ik woon nu een jaar in deze flat, heb het zelf helemaal opgeknapt. Ik wil hier graag een nieuw leven opbouwen met mijn kinderen. Ik heb drie kinderen die naar school gaan. Het ging allemaal goed en nu gebeurt dit weer. We moeten nu weer helemaal opnieuw beginnen. Ik snap wel dat dit allemaal tijd nodig heeft, maar kinderen begrijpen dat niet. Mijn kinderen zeggen: ‘We zijn nu weer alles kwijt zoals hiervoor al in Syrië’ en ze huilen. Hoe moet ik ze dit allemaal uitleggen?

Ik ben mijn huis in Syrië al verloren. En nu dit. We moeten wéér opnieuw beginnen.

Geplaatst in Innovatie, Klokkenluider, Onderzoek, Politie Zeist en getagd met , , , , .