Getuigenis 21 in moordzaak zwangere vrouw in Haarlem gewurgd en verbrand

Buurtbewoner
In eerste instantie dacht ik dat er iemand van de flat gesprongen was, dus ik ga naar de galerij en ik zie de vlammen al tot vier hoog uit de voorgevel van twee hoog komen. Ik heb mij als de sodemieter aangekleed, mijn honden gepakt en de noodtrap genomen.

Nu beginnen dus de emoties ook te komen en nu komt ook de boosheid. Hij is aan het einde van de straat gearresteerd. Hij heeft gewoon staan kijken hoe zijn eigen huis stond af te fikken. Dus er is nu boosheid en ongeloof en ja mensen zijn goed van slag ja… Een drama.

Wat wij als bewoners hebben gereconstrueerd is dat meneer, de vader, zijn vrouw in de slaapkamer verbrandt heeft. Ze was 7 maanden zwanger ja. Dus eigenlijk is het anderhalve dode.

Geplaatst in Innovatie, Klokkenluider, Onderzoek, Politie Zeist en getagd met , , , , .