Getuigenis 22 in moordzaak zwangere vrouw in Haarlem gewurgd en verbrand

Buurtbewoner
Het enige dat ik meegekregen heb was een enorme knal en nou ja, ik en mijn vrouw zijn toen gelijk naar de voorkant de galerij opgelopen. Toen zagen we al dat er een enorme vuurzee was op twee hoog.

Ik heb wel gezien dat de gevel van de flat nu op mijn auto ligt. Toevallig, dus dat vind ik wel een beetje jammer. Ja, ik ben wat nuchterder dan mijn vrouw, mijn vrouw was heel emotioneel toen ze terugkwam. Toen ze zag wat er eigenlijk allemaal aan narigheid stond, toen schoot ze wel een beetje vol ja. Ze vond het eng om terug te zijn in de woning.

Wat de buurman zegt klopt, die mevrouw is overleden en ze had nog drie kinderen en die waren gelukkig ondergebracht bij familie, dus wat dat betreft zijn die drie kinderen in ieder geval veilig.

Geplaatst in Innovatie, Klokkenluider, Onderzoek, Politie Zeist en getagd met , , , , .