Getuigenis 245 in moordzaak Narges Achikzei

caret-down caret-up caret-left caret-right
Ambtenaar
Ik ben werkzaam als teamchef van basisteam Zeist/Bunnik/Leusden. Ik doe deze aangifte namens politie Zeist. Als teamchef heb ik kennisgenomen van de Belediging/smaad/laster t.a.v. diverse politiemedewerkers en politie Zeist.

N.a.v. het onderzoek naar de dood van een vrouw aan de Laan van Vollenhove te Zeist (TGO Gero 2009), hebben diverse politiemedewerkers in de periode van 2010-heden regelmatig (honderden) e-mails ontvangen van emailaccount GEISSEN@gmail.com. GEISSEN@gmail.com maakte in genoemde mails laagdunkende, beledigende opmerkingen over het genoemde politieonderzoek, de politie, m.n. de politie Zeist en diverse specifiek benoemde politiemedewerkers.

(… ) Op 6 januari 2017 is er wederom een email verzonden naar het werkaccount van een politiemedewerker. Ik heb gezien/gelezen dal de Zeister politie hierin als collectief corrupt wordt omschreven. Op 9 mei 2017 is er wederom een email verzonden vanaf emailaccount GEISSEN@gmail.com. Ik heb gezien/gelezen dat hierin wordt gesproken over politie Zeist i.c.m. corrupte collega’s, bureau binnensticht als beruchtste politiebureau van Nederland en corrupte politie Zeist. -Nick Schellings MSc.

 

Geplaatst in Innovatie, Klokkenluider, Moord Narges Achikzei, Onderzoek, Politie Zeist en getagd met , , , , , , , .