Getuigenis 227 in moordzaak Narges Achikzei

caret-down caret-up caret-left caret-right
Ambtenaar
Schaamteloze corrupte agente MDNDR010 van Politie Zeist, die in februari 2009 de valse aangifte van Narges Achikzei in behandeling had genomen, voelt zich zogenaamd vreselijk beledigd en eist dat Ralph Geissen wordt veroordeeld voor belediging, smaad en laster: (…) Ik ben werkzaam als hoofdagent bij de Politie Midden-Nederland in basisteam BES in Baarn (…)

Nadat ik deze informatie had gekregen van deze collega ging ik op 11 januari 2017 op Google op mijn naam zoeken. Ik trof toen onder mijn naam een filmpje aan op YouTube via de eerder vermelde hyperlink. Op dat filmpje is dezelfde foto zichtbaar van mij, als de foto die door Ralph Geissen op 6 januari 2017 naar collega Hans Hameeteman van de politie is gestuurd.

Op 6 februari 2009 had ik naar aanleiding van het verdachtenverhoor van Ralph Geissen een proces-verbaal van bevindingen gemaakt. Dit proces-verbaal van bevindingen is door een voor mij onbekend persoon op YouTube gezet. Op het YouTubefilmpje is als eerste een foto van mijn gezicht te zien met daarop een blauwe politiepet. Die foto is afkomstig van mijn Facebookaccount, Degene die mijn foto, zonder mijn toestemming van Facebook had gehaald, heeft die foto gefotoshopt en die politiepet erbij bewerkt. Een afbeelding en tekst van die foto overhandig ik u hierbij, evenals het proces-verbaal welke op YouTube is gezet, welke u bij deze aangifte kan voegen.

In die tekst onder mijn foto staat:
Corrupt agente MDNDR010 van Politie Zeist heeft gelogen zodat de ex-werkgever van oplichter Narges Achikzei door het OM zou worden vervolgd vanwege smaad, laster en stalking per email. Toen Narges met benzine werd overgoten en in brand werd gestoken door een zus van een vriend van haar ex-man. Omdat ze wilde trouwen met een man van haar eigen keuze en verliefd was op een Nederlandse man verzon de politie jaloezie als motief om corruptie, oplichting en eerwraak te doofpotten. Met die Nederlandse man bedoelde Geissen zichzelf.

Nadat verdachte was gehoord had hij kort daarna een stuk op internet over mij geplaatst dat ik corrupt was. Niet alleen ik, maar de hele politie van Zeist zou corrupt zijn. Hij had dit op zijn eigen website, expiratieweb.nl van het werk gezet. Het betrof een openbare site.

(…) Daarna is Ralph Geissen een lastercampagne begonnen tegen de politie en tegen mij. Hij zegt dat ik een corrupte politieagente ben die de waarheid had verdraaid en indirect verantwoordelijk zou zijn voor de moord op Narges Achikzei.

(…) Ralph Geissen heeft gemaild aan Hans Hameeteman dat hij het filmpje op internet heeft geplaatst. Geissen heeft zich eerder op eenzelfde wijze negatief over mij uitgelaten op openbare internetsites. Ook staat er op dit YouTube filmpje een proces-verbaal van bevindingen van mij, afkomstig uit het dossier van zijn zaak.

Hij had dus op vrijdag 6 januari 2017 een mail gestuurd naar een collega van de politie met exact dezelfde foto van mij met die politiepet op. Dit is dezelfde foto als welke op YouTube is gezet. Op 10 januari 2017 was het filmpje over mij op YouTube geplaatst met dezelfde foto.

Het e-mailadres van de afzender van die mail naar mijn collega is geissen@gmail.com.

Ik vind het uitermate beledigend en kwetsend dat verdachte mij op deze manier in de media neerzet met een foto die hij van mijn Facebook heeft gehaald. Ik ervaar het als een zeer ernstige en heftige inbreuk op mijn privacy en bovendien schaadt het mijn reputatie als agente. Iedereen die op mijn naam Googelt krijgt dit te zien en te lezen. De heer Geissen verspreidt grote leugens en beledigingen ten aanzien van mij.

 

Geplaatst in Innovatie, Klokkenluider, Moord Narges Achikzei, Onderzoek, Politie Zeist en getagd met , , , , , , , .