Getuigenis 228 in moordzaak Narges Achikzei

caret-down caret-up caret-left caret-right
Ambtenaar
Schaamteloze corrupte politiechef Zeist MDNDR011 deed op 15 mei 2017 aangifte tegen Narges Achikzei's ex-werkgever Ralph Geissen vanwege belediging, smaad en laster. Hij eiste 150 euro schadevergoeding en dat werd door rechters ook toegewezen. Dit staat in zijn aangifte: In juli 2006 ben ik gaan werken als chef van de afdeling districtsrecherche in het toenmalige politiedistrict Binnensticht, politie district Binnensticht, waartoe ook de gemeente Zeist behoorde. Bij de vorming van de nationale politie is dit district opgegaan in het district Oost Utrecht en heb ik op de districtsrecherche van dat nieuwe district de formele functie verkregen van Operationeel Expert. (...) In deze werkzaamheden heb ik in het verleden zijdelings enkele malen te maken gehad met dhr. Ralph Geissen, toen wonende in Zeist. Zeer zijdelings ben ik ook betrokken geweest bij het onderzoek naar de dood door verbranding van een vrouw in de lift van een flat aan de Laan van Vollenhove te Zeist (Onderzoek Gero). (...)

(... ) Vanaf omstreeks 6 januari 2017 ontving die rechercheur weer mails van dhr. Geissen. Van die rechercheur hoorde ik dat dhr. Geissen in die mails mij bij naam noemt en mij een "corrupte politiechef" noemt en daarbij refereert hij aan genoemd onderzoek Gero. (... ) Inmiddels heb ik twee mails van dhr. Geissen via die rechercheur gelezen en wel de mail van 06.01.2017, waarin ik zag/las dat dhr. Geissen mij met naam noemt en mij corrupt noemt. Door hetgeen ik gelezen en inmiddels via via gehoord heb, voel ik me in mijn eer en goede naam aangerand en op zijn minst beledigd door dhr. Geissen. Hij verstuurt opzettelijk mails dat ik als politieambtenaar corrupt zou zijn, kennelijk met het doel om hier ruchtbaarheid aan te geven. Daarbij duidelijk doelend op mij als ambtenaar in de rechtmatige uitoefening van mijn bediening. De desbetreffende e-mails heb ik afgegeven om bij deze aangifte te worden gevoegd.

 

Geplaatst in Innovatie, Klokkenluider, Moord Narges Achikzei, Onderzoek, Politie Zeist en getagd met , , , , , , , .