Getuigenis 238 in moordzaak Narges Achikzei

Burger
Heb het helemaal doorgelezen, wat een informatie allemaal. Zeer goede tijdlijn en goede gedetailleerde informatie.
Zijn een paar pagina's, maar dan heb je ook wat.

Ralph Geissen denkt met al deze feiten gelijk te gaan krijgen bij de rechtbank, echter ben ik een realist en weet hoe justitie tikt, en daarom ben ik bang dat het anders loopt.

Men blijft aan de gang met het onder tapijt vegen van eerwraak en tegenstanders als leugenaars neerzetten, ik weet helaas uit eigen ervaring dat het vechten tegen de bierkaai is en je alleen kan winnen als je een echte doorzetter bent. Nou denk ik te weten dat Ralph Geissen dat net als ik is, dus dat het uiteindelijk wel goed gaat komen.

 

Geplaatst in Innovatie, Klokkenluider, Moord Narges Achikzei, Onderzoek, Politie Zeist en getagd met , , , , , , , .