Getuigenis 225 van 225 in moordzaak Narges Achikzei

caret-down caret-up caret-left caret-right
Journalist
ex-werkgever Ralph zegt,…Ik kreeg een mailtje van een ex verdachten in een moordzaak die nu veel werk stopt om de onderste steen boven water te krijgen. Zie hier onder hoe de mail begint en het door hem gemaakt filmpje op YouTube . Ralph Geissen is iemand die niet echt gauw van opgeven weet. Hij ziet er een complot deze zaak. MDNDR021 R tot 12 jaar en TBS veroordeeld voor de moord op het Afghaanse meisje. Maar Ralph Geissen besteed er tot de dag vandaag veel werk in om zijn punt te maken. -Misdaadjournalist Martin Kok "Momenteel ben ik bezig met een compilatie over het Zeister brandmoord schandaal. Het eerste half uur is klaar en jij krijgt als nieuwe misdaadjournalist van mij een exclusieve preview. Naar verwachting is de definitieve versie een dezer dagen klaar voor publicatie. Uiteindelijk seponeerde het OM de dubieuze strafzaak tegen mij toen Narges al 1,5 jaar onder de grond lag. Deze zaak ligt gevoelig bij iedereen. Naar mijn overtuiging is dit een schandaal. Zeister politie staat zeer slecht bekend en kan mij zo voorstellen dat Narges niet alleen vanwege ‘familie-eer’ is vermoord. Eerwraak in de doofpot vanwege corruptie, islam, juridische afpersing etcetera. Menselijkerwijs kan ik begrijpen dat politie eerwraak in het belang van de nabestaanden graag zouden willen tegenspreken. Maar in dit geval weet iedereen waarom Narges is vermoord en dat het zeer waarschijnlijk eergerelateerd geweld is. Dan een buitenlandse man zich beledigt voelt en zijn oneer door een Afghaans meisje laat ‘wegwassen’. Wanneer jij net als ik en vele anderen ziet want er aan de hand is en vind dat jij als eerlijke goedaardige misdaadjournalist ook weleens een beruchte moordzaak ‘uit de oude doos’ mag gaaan oplossen.Ik zou Haroen Mehraban dolgraag door het OM vervolgd zien worden. Ik trek de vervolgingsgrens bij Narges’s zusje/familie. Advocaat Ruijzendaal is paar jaar terug overleden, vandaar dat hij geen balkje voor zijn ogen heeft. Ik heb het gehele dossier digitaal beschikbaar, alle aangiften van betrokkenen. Je kunt altijd mij als getuige aanvoeren, “ex-werkgever Ralph zegt…..”Nou, hier de video kei- en keihard voor Zeister politie, voor Justitie en voor een zekere Afghaanse familie uit Zeist. Ik wil Kamervragen over deze zaak laten stellen. Ik vind het echt niet kunnen wat Zeister politie en Justitie hebben gedaan. Een andere misdaadjournalist die naar mij wees als moordenaar (meermaals) en nu er van overtuigd is dat MDNDR021 een jaloerse liefdesrivale is. Ik bedoel je kunt een mooi verzonnen verhaal schrijven zoals je collega’s , of je schrijft de keiharde confronterende waarheid. Het is een schandaal."

Geplaatst in Innovatie, Klokkenluider, Moord Narges Achikzei, Onderzoek, Politie Zeist en getagd met , , , , , , , .