Corrupt Openbaar Ministerie Midden-Nederland verloochent eerwraak-slachtoffer Narges Achikzei

caret-down caret-up caret-left caret-right
Corrupt Openbaar Ministerie Midden-Nederland kende Narges Achikzei en haar informele moslimman Haroen Mehraban vanwege hun aangiften bij politiebureau Zeist tegen mij als haar ex-werkgever. Toen Narges Achikzei door de zus van een vriend van Haroen Mehraban in brand werd gestoken en hij valselijk naar mij wees als waarschijnlijke dader/opdrachtgever toen verloochenden de autoriteiten eerwraak-slachtoffer Narges Achikzei omdat haar verhaal niet past bij een door hen gewenste positieve beeldvorming rondom Politie Zeist, het Openbaar Ministerie Midden-Nederland, Islam en Afghaanse vluchtelingen.

De juridische verwikkelingen rondom brandmoordslachtoffer Narges Achikzei in een tijdlijn

De in brand gestoken Narges Achikzei en haar vriend hadden een heftig conflict met de 32-jarige Utrechtse ex-werkgever van de vrouw. De familie wordt in verband gebracht met oplichtingspraktijken. Tegen hen is in ieder geval aangifte gedaan door een benadeelde. Deze is zelf weer gedagvaard om een week na de brandmoord voor de rechter te verschijnen in verband met smaad. Hij zou gedurende lange periode de vrouw - een ex-werkneemster - hebben belaagd met e-mails en haar eer en goede naam hebben aangetast.

Zeer waarschijnlijk heeft dit conflict een rol gespeeld bij haar gruwelijke dood. Het Openbaar Ministerie wil nooit inhoudelijk reageren op vragen over het juridisch conflict. Duidelijk is dat het conflict Achikzei en andere betrokkenen sterk onder druk zette.

Politie Zeist onder druk: verdenking van verdoezelen eerwraak bij de brandmoord op Narges Achikzei

Bij eerwraak is het onvermijdelijk dat er uitspraken worden gedaan met de nadruk op het herstel van de 'eer'; dat betekent dat niet alle uitspraken waar zijn. We hebben 200 tegenstrijdige uitspraken over de Zeister brandmoord in een diagram geplaatst. Officieel is de brandmoord op Narges Achikzei een moord zonder motief, omdat rechters het verzonnen jaloezie-motief hebben verworpen. Op basis van ons onderzoek is hier sprake van eerwraak die door corrupte Politie Zeist in de doofpot is gestopt.

[

Narges Achikzei is slachtoffer van een liefdesrivale omdat iedereen dat zegt en omdat eerwraak door haar familie en vrienden is tegengesproken.

Narges Achikzei is slachtoffer van eerwraak omdat ze niet wilde trouwen met de Afghaanse man die de ouders voor haar hadden uitgekozen.

Narges Achikzei had grote problemen met de juridische afpersingscampagne van haar familie en vrienden tegenover haar ex-werkgever.

Narges Achikzei had een afspraak gepland staan met een anonieme Officier van Justitie van het Openbaar Ministerie om haar strafzaak te bespreken.

Interactieve infographic over de Zeister brandmoord

Corrupte Nederlandse autoriteiten kozen voor jaloezie als motief. “Iemand wilde niet dat Narges zou gaan trouwen, Aryan R. was hopeloos verliefd op Haroen Mehraban” loog Officier van Justitie Mr. MDNDR014 voor rechtbank Midden Nederland.

Ik irriteerde mij ook aan het woord ‘AfghAantje’, verder vind ik het belachelijk dat ze verbrand is, en dit alleen omdat haar huwelijk niet geldig is. Wacko

Getuigenis 224 van 225 in moordzaak Narges Achikzei

Burger
Ik irriteerde mij ook aan het woord 'AfghAantje', verder vind ik het belachelijk dat ze verbrand is, en dit alleen omdat haar huwelijk niet geldig is. Wacko

De enige die de familie de schuld geeft, is de ex-werkgever met zijn meerdere accounts. Dat heeft al iedereen door. Iedereen weet hoe vaak hij veroordeeld is geweest.

Getuigenis 133 van 225 in moordzaak Narges Achikzei

Vriend
De enige die de familie de schuld geeft, is de ex-werkgever met zijn meerdere accounts. Dat heeft al iedereen door. Iedereen weet hoe vaak hij veroordeeld is geweest. Dat zegt meer dan genoeg voor de goed begaafde Nederlanders. De ex-werkgever heeft het een paar keer over eerwraak gehad. Wie heeft dan de opdracht gegeven voor de eermoord en waarom zou het om eerwraak gaan? Zowel Narges en haar verloofde waren slechts culturele moslims. Bovendien waren ze verliefd op elkaar en waren verloofd. Ik zie geen enkel reden voor eerwraak. En al die e-mails op oplichters.nl waren nep, gemaakt en gemeld door 1 persoon die Narges en haar verloofde zwart wilde maken.

Misdaadjournalist Martin Kok: “ex-werkgever Ralph zegt,…

Getuigenis 225 van 225 in moordzaak Narges Achikzei

Journalist
ex-werkgever Ralph zegt,…Ik kreeg een mailtje van een ex verdachten in een moordzaak die nu veel werk stopt om de onderste steen boven water te krijgen. Zie hier onder hoe de mail begint en het door hem gemaakt filmpje op YouTube . Ralph Geissen is iemand die niet echt gauw van opgeven weet. Hij ziet er een complot deze zaak. Aryan R tot 12 jaar en TBS veroordeeld voor de moord op het Afghaanse meisje. Maar Ralph Geissen besteed er tot de dag vandaag veel werk in om zijn punt te maken. -Misdaadjournalist Martin Kok "Momenteel ben ik bezig met een compilatie over het Zeister brandmoord schandaal. Het eerste half uur is klaar en jij krijgt als nieuwe misdaadjournalist van mij een exclusieve preview. Naar verwachting is de definitieve versie een dezer dagen klaar voor publicatie. Uiteindelijk seponeerde het OM de dubieuze strafzaak tegen mij toen Narges al 1,5 jaar onder de grond lag. Deze zaak ligt gevoelig bij iedereen. Naar mijn overtuiging is dit een schandaal. Zeister politie staat zeer slecht bekend en kan mij zo voorstellen dat Narges niet alleen vanwege ‘familie-eer’ is vermoord. Eerwraak in de doofpot vanwege corruptie, islam, juridische afpersing etcetera. Menselijkerwijs kan ik begrijpen dat politie eerwraak in het belang van de nabestaanden graag zouden willen tegenspreken. Maar in dit geval weet iedereen waarom Narges is vermoord en dat het zeer waarschijnlijk eergerelateerd geweld is. Dan een buitenlandse man zich beledigt voelt en zijn oneer door een Afghaans meisje laat ‘wegwassen’. Wanneer jij net als ik en vele anderen ziet want er aan de hand is en vind dat jij als eerlijke goedaardige misdaadjournalist ook weleens een beruchte moordzaak ‘uit de oude doos’ mag gaaan oplossen.Ik zou Haroen Mehraban dolgraag door het OM vervolgd zien worden. Ik trek de vervolgingsgrens bij Narges’s zusje/familie. Advocaat Ruijzendaal is paar jaar terug overleden, vandaar dat hij geen balkje voor zijn ogen heeft. Ik heb het gehele dossier digitaal beschikbaar, alle aangiften van betrokkenen. Je kunt altijd mij als getuige aanvoeren, “ex-werkgever Ralph zegt…..”Nou, hier de video kei- en keihard voor Zeister politie, voor Justitie en voor een zekere Afghaanse familie uit Zeist. Ik wil Kamervragen over deze zaak laten stellen. Ik vind het echt niet kunnen wat Zeister politie en Justitie hebben gedaan. Een andere misdaadjournalist die naar mij wees als moordenaar (meermaals) en nu er van overtuigd is dat Aryan een jaloerse liefdesrivale is. Ik bedoel je kunt een mooi verzonnen verhaal schrijven zoals je collega’s , of je schrijft de keiharde confronterende waarheid. Het is een schandaal."

Ken haar er is nu meer naar buiten gekomen via AD. klopt ze was verloofd had nikkah gedaan(islamitisch huwelijk)

Getuigenis 220 van 225 in moordzaak Narges Achikzei

Kennis
Ken haar er is nu meer naar buiten gekomen via AD. klopt ze was verloofd had nikkah gedaan(islamitisch huwelijk). hoop dat de dader gepakt wordt maar n krijgen ze nooit meer terug zijn er kapot van De politie is gelukkig druk bezig met onderzoek gisteravond gelijk al Het was zo’n mooie lieve meid zien jullie zelf wel als er foto’s getoond worden een heel groot verlies

dat meisje was kennis van ons, is hier in de buurt gebeurt. gelijk islam bij halen, en dat een NL man het waarschijnlijk heeft gedaan zetten ze niet bij

Getuigenis 219 van 225 in moordzaak Narges Achikzei

Kennis
dat meisje was kennis van ons, is hier in de buurt gebeurt. gelijk islam bij halen, en dat een NL man het waarschijnlijk heeft gedaan zetten ze niet bij zij was nog niet getrouwd zou binnekort gaan trouwen, ze was verloofd, ze woonde nog bij haar ouders. is daar in die lift gebeurd. tijdens het gebeuren was ze met haar man telefoneren. ooggetuigen zeiden dat t een Nler was, Atheist NLer? 😛 op naar aivd. bron haar familie

Ze heeft al vier keer aangifte gedaan bij de politie omdat ze bedreigd werd. De dader is geen Afghaans.

Getuigenis 217 van 225 in moordzaak Narges Achikzei

Vriendin
Beste journalist van Elsevier, boven schrijf je dat eerwraak veel bij Afghaanse voor komt. Nou ik vraag me in godsnaam af waar jij aan deze verkeerde informatie komt. Ik ben zelf een afghaanse vrouw en ik heb het slachtoffer goed gekend, en de dader is niet haar ex-man, of iemand uit haar familie, maar een schizofreen een saddistisch beest die voor de rest van zijn leven achter tralies thuis hoort. Ze heeft al vier keer aangifte gedaan bij de politie omdat ze bedreigd werd. De dader is geen Afghaans.